Tuotteet

Yhdistys myy toimintaansa rahoittaakseen tuotteita, jotka ovat kaikkien ostettavissa. Tältä sivulta löydät myynnissä olevat tuotteet. Vuoden 2012 tuote-esite -PDF

Myyntituotteita

Tilausohjeet

Voit tilata tuotteita sähköpostitse osoitteesta pkfretit@gmail.com. Tuotteita on saatavana myös eri tapahtumista, joissa yhdistyksemme on mukana, kuten frettipäivät eläinliikkeissä, näyttelyt yms. Tapahtumissa maksuvälineenä käy käteinen.

Tilattaessa sähköpostilla lähetämme tilatuista tuotteista laskun. Maksusuorituksen jälkeen toimitamme tavarat postitse tai muulla sovitulla tavalla. Toimitettaessa tuotteet postilla lisäämme laskulle toimituskulut.

Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti loppunut tai sitä ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä tilaajalle erikseen. Mikäli sinulla tulee kysyttävää tuotteista tai tilaamisesta, otathan yhteyttä sähköpostilla pkfretit@gmail.com.

Katoksen vuokraus

Katos Yhdistyksemme tarjoaa vuokralle SAMO-juhlapaviljonkia. Koko on 5x8m ja väritys harmaa-valkoinen. Katos tarjoaa hyvin suojaa sateelta ja siinä on tukeva rakenne. Lisäksi katoksessa on irroitettavat seinät, joissa on pitkillä sivuilla ikkunat. Katos mahtuu esim. farmariautoon tai peräkärryihin (runkoputket ovat n. 2 metrisiä).

Lisätietoja saat maililla: pkfretit@gmail.com

Hinnasto (suluissa jäsenhinnat):

Vuokrahinnasta puolet (kuitenkin max 50 euroa) veloitetaan varausmaksuna etukäteen ja loppusumma tuotetta noudettaessa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.