Yhdistyksen toimintaa vuoden 2013 varrelta...

Frettien ystävänpäivä 16.2.

Ystävänpäivä

Ystävänpäiväkekkereitä vietettiin JataPetin tiloissa Keravalla ja paikalla oli mukavasti frettejä omistajineen. Fregilityä sai kokeilla vapaasti ja tarjolla oli pientä purtavaa kahvin kera. Lisää kuvia löydät yhdistyksen Picasa-albumista: Albumiin

Ystävänpäivä

JataPetin tila soveltuu hyvin frettitapaamisiin ja nytkin fretit saivat vapaasti tutustua paikkoihin ja toisiinsa. Pyrimme jatkossakin järjestämään vastaavanlaisia tapahtumia, joten rohkeasti mukaan! Ja ethän unohda, että huhtikuussa on jälleen mahdollisuus osallistua leikkimieliseen fregilitykilpailuun PetExpossa.

Megaeläinpäivä, Itis 18.5.

Alpakka Pk-fretit oli esittelemässä frettejä Megaeläimen järjestämässä tapahtumassa. Paikalla oli myös mm. kissoja, kaneja sekä Helsingissä ehkä harvemmin vastaantuleva alpakka. Yleisöä ja kyselijöitä riitti koko päiväksi ja saimme hyvin jaettua frettitietoutta kiinnostuneille. Kuvia tapahtumasta.

Jäsenretki Korkeasaareen 19.5.

Saukko

Joukko yhdistyksen jäseniä suuntasi tutustumaan erityisesti Korkeasaaren näätäeläimiin Alinan opastuksella. Varsinkin saukot tarjosivat paljon katseltavaa, mutta myös ahma ja vesikot kävivät näyttäytymässä. Myös pikkumangustit olivat vilkkaalla tuulella. Kiitos osallistuneille mukavasta päivästä! Seuraava retki on jo suunnitteilla... ;)

Lisää kuvia löydät yhdistyksen kuva-albumista.

Pikkumangustit Ahma

Joukkorokotus 6.7.

PK-Fretit järjesti tuttuun tapaan joukkorokotuksen ja paikkana oli eläinklinikka Linnunmäki Kulloossa. Kymmenet fretit saivat rokotuksen ja myös muut toimenpiteet hoituivat tehokkaasti kokeneiden eläinlääkäreiden Gisle Sjøbergin ja Einar Erikssonin toimesta.

KesäPiknik 3.8.

KesäPikNik

Näyttely järjestettiin jälleen Espoon Kirkkopuistossa aurinkoisessa säässä. Tuomareina olivat tällä kertaa mrs. Kayleigh ja mr. Spencer Whybrow Iso-Britanniasta.

Best In Show: Kuutin Starziuk "Veeti"

VSP: Pickpocket's Bloody Mary "Veela"

Tarkemmat tulokset löytyvät täältä

Capital! 30.11.

Näyttely jouduttiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen järjestämään agilityhallissa. Ei ollut paras paikka näyttelylle, mutta sentään tilaa riitti. Tuomareina toimivat Krisztina Ferenc Unkarista, Sara Edsler Ruotsista ja Christina Steensbro Tanskasta.

BIS: Pickpocket's Heavy April Rain "Rita"

VSP: Malen'koe Chudo Iorek "Iorek"

Lisää näyttelytuloksia