Yhdistyksen toimintaa vuoden 2012 varrelta...

Frettipäivät

Frettipäivä, Suomenoja

Tänä vuonna olemme vierailleet mm. eläinkaupoissa ja jopa kirjastossa jakamassa frettitietoutta. Uteliaita ihmisiä on riittänyt ja kysymyksiä sadellut laidasta laitaan. Fretit itse ovat toki olleet pääroolissa ja jo esittelyjen aikaan on monelle uni maittanut. Kiitos kaikille esittelyissä olleille avusta!

Jos haluat jatkossa osallistua frettipäivien esittelyihin, niin kannattaa seurailla yhdistyksen facebook-sivua tulevien tapahtumien osalta. Ja voit vaikka ilmoitella sähköpostilla tai facebookissa, jos mielessä on joku tietty eläinliike/paikka, jossa frettipäivää kaivataan!

Agilityä ja PetExpo

PetExpo

Uutta frettirintamalla! PK-Fretit on teettänyt freteille soveltuvat agilityesteet ja niitä onkin jo muutamaan otteeseen kuluneen vuoden aikana päästy kokeilemaan. Toisilla vauhtia riittää niin, ettei omistaja meinaa vauhdissa pysyä ja toiset fretit ovat olleet kiinnostuneita itse esteiden tutkimisesta ja kaikista jännistä hajuista. Myös yleisö on päässyt ihmettelemään frettien agilityä eli ”fregilityä” PetExpossa 28.-29.4., jossa myös järjestettiin ensimmäiset leikkimieliset agilitykisat freteille.

Agilityrata PetExpo

Jäsenretki Ähtärin eläinpuistoon 12.5.2012

Ähtärissä Saukko

Joukkorokotukset

Joukkorokotukset olivat jälleen kerran suosittuja. Tällä kertaa kesällä rokotus oli Helsingin eläinlääkärikeskuksessa ja syysrokotuksen hoiti eläinklinikka Linnunmäki. Rokotusten lisäksi oli mahdollisuus mm. implantointiin ja loishäätöihin.

KesäPikNik 28.7.

Tuomarointia

Näyttely järjestettiin Espoon Kirkkopuiston kauniissa maisemassa ja tällä kertaa sääkin oli edellistä vuotta parempi. Frettejä näyttelyssä oli paikalla noin 70, joten palkintoja päästiin jakamaan useita. Suuri kiitos kuuluukin näyttelyn sponsoreille.

Näyttelyn tulokset löydät täältä:
KesäPiknikin tulokset

Syyskokous 27.10.

Tulevan vuoden hallitus valittiin Keravalla JataPetin tiloissa, mutta yhdistyksen jäseniä paikalle saapui valitettavan vähän. Ehkä jatkossa jäsenet voivat vinkata sopivampia päiviä tai paikkaa..? ;) Uusi hallitus saatiin kuitenkin valittua ja ensi vuoden toimintaakin jo hahmoteltiin.

Lemmikkimessut 10.-11.11., Helsingin messukeskus

Lemmikkimessut

Messukeskuksessa riitti jälleen vilinää ja Pk-Frettien nurkkauksessakin uteliasta väkeä kävi runsaasti. Frettejä ja jäseniä oli paikalla kiitettävästi molempina päivinä ja tämä auttoi suuresti tiedonjanoisten ihmisten kyselyihin vastaamisessa. Kiitokset siis jälleen ahkerille esittelijöille!

Jäsenten fretilliset pikkujoulut, JataPet

Pikkujoulut

Jäsenten pikkujoulut järjestettiin JataPetin tiloissa Keravalla 17.11. ja fretit pääsivät vapaina tutustumaan toisiinsa. Tarjolla oli myös pientä purtavaa ja agilityäkin sai halutessaan vapaasti kokeilla.

Agility

Capital! 2012