PK-Fretit

PK-Frettien tapahtumia vuonna 2011:

PetExpo 16.-17.4.

PK-Fretit osallistui messukeskuksessa järjestettyyn PetExpoon. Fretit pääsivät tutustumaan toisiinsa aitauksessa ja samalla omistajat kertoivat kiinnostuneille millaista elämä fretin kanssa on.

fretit fretit

Joukkorokotukset syksy/kesä

Gisle, joukkorokotus

Vuoden 2011 joukkorokotukset järjestettiin eläinklinikka Linnunmäessä. Järjestämällä rokotukset isommalla porukalla on mahdollisuus säästää kustannuksissa. Kuva edelliseltä vuodelta.

KesäPikNik 6.8.

Palkinnot

KesäPikNik järjestettiin tällä kertaa Espoossa. Hieman sateisesta päivästä huolimatta näyttely saatiin vietyä kunnialla loppuun ja palkinnot jaettua. Tuomareiksi olivat saapuneet Virosta Heleri Haiba ja Kirkke Bergmann.

Frettimiitit ja -päivät

Frettipäiviä järjestettiin mm. Järvenpäässä ja Vantaalla. Lisäksi ennen joulua oli jo perinteeksi muodostunut Itäkeskuksen frettipäivä.

Frettipäivä Frettipäivä

Lemmikkimessut 12.-13.11.

Vuoden toinen PK-Frettien messukeskustapahtuma oli Lemmikkimessut. PetExpon tapaan messuilla oli tarkoituksena kertoa ihmisille fretistä lemmikkinä ja kertoa yhdistyksen toiminnasta.

Capital!-näyttely 3.12.

Luokkansa voittaja

Vuoden kohokohtana oli Helsingissä järjestetty Capital!-frettinäyttely. Tuomareina olivat Sara Edsler Ruotsista ja Marianne Petersen Norjasta. Capitalin tulokset löydät täältä: Tulokset