Capital! 2015

Pk-Fretit

Tulokset - Results

Digitaalisen version näyttelyluettelosta voit ladata tästä

Pääkaupunkiseudun Fretit ry järjestää seitsemännen kansainvälisen Capital!-frettinäyttelyn 28.11.2015 Nikinmäen koululla Vantaalla. Tänä vuonna tuomareiksi tulevat Patricia Morales Barbosa ja Ana Deusa Miret Espanjasta. Maksimi osallistujamäärä on 120 frettiä. Näyttelyyn osallistuvalla fretillä tulee olla voimassa oleva penikkatauti- ja ulkomailta tulleilla myös rabiesrokote. Suosittelemme antamaan freteille korvapunkkihäädön ei-toivottujen vieraiden varalta.

Näyttelyn osallistumismaksut:
Pk-Fretit ry:n jäsenille 25€ ensimmäinen fretti ja sitä seuraavat 10€/fretti.
Muille 35€ ensimmäinen fretti ja sitä seuraavat 15€/fretti
Näyttelyn ilmoittautuminen alkaa 1.8.2015 ja päättyy 31.10.2015.
Huom! Jälki-ilmoittautumista ei ole. Ilmoittautuminen osoitteeseen: show.pkfretit@gmail.com. Jos et saa vahvistusta lähettämääsi viestiin, niin otathan yhteyttä. Näyttely on täynnä!

Pk-Fretit Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:
Omistajan nimi ja yhteystiedot
Fretin virallinen nimi
Fretin kutsumanimi
Fretin syntymäaika
Fretin sukupuoli
Fretin leikkausstatus (leikkaamaton, leikattu, implantoitu)
Fretin väri, kuvio ja värikylläisyys
Fretin kasvattaja
Mahdolliset valioitumistiedot

Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, saat sähköpostitse laskun. Kun maksu näkyy tilillämme ilmoittautumisesi on varmistunut. Maksathan laskusi eräpäivään mennessä, tai osallistumispaikkasi menee jonossa seuraavalle. Näyttelyilmoittautuminen on sitova, ja se tulee perua viimeistään 31.10.2015, tai joudut maksamaan laskun.

Yhteistyössä / Sponsors

Lemmikkitaivas Maukas Reptico Lemmikkikellari Riemu

Capital Ferret Show 2015

Pääkaupunkiseudun Fretit ry welcomes you to our seventh annual Capital! ferret show! Show takes place on 28th of November at Nikinmäki school in Vantaa. This year we have Patricia Morales Barbosa and Ana Deusa Miret from Spain as our judges. Registration begins on 1.8.2015 and ends on 31.10.2015. Limit for participants is 120 ferrets.

Fees:
Pk-Fretit ry members: 25€ first ferret, following ferrets 10€ each (eg four ferrets 55€.)
Non-members: 35€ first ferret, following ferrets 15€ each.
To register, send e-mail to following address with information mentioned below: show.pkfretit@gmail.com.

Owners name and contact info
Ferrets official name
Ferrets pet name
Ferrets Date of Birth
Ferrets gender
Info if ferret is intact, neutered or has hormone implant
Ferrets color and pattern
Ferrets Breeders name/name of ferretry
If ferret is a champion candidate (also the results from shows qualifying for champion)

Once we receive your registration we will sent you an invoice for payment. Once payment is on our account your place for show is final. Please pay in time, otherwise your places go to the next person in line. Show registration is binding, unless you cancel it no later than 31.10.2015. If you do not cancel in time, you must still pay the show fee.

NB! All participating ferrets must have vaccination against Distemper (eg Febrivac Dist/Distemink). We recommend treatment for earmites. Participants from outside of Finland must also have valid rabies vaccination, microchip and pet passport.